4 smaken voor de perfecte verrassende beleving

Hoe een verrassend team er alles aan doet om de maatschappij dichter bij elkaar te brengen.

 

Wie helpen jou je verrassing te regiseren?

Tuurlijk, bij Hintle verdien jij het podium. Want jij bent die stoere man, of vrouw (of anders, super oke) die iemand in de spotlights zet. Iemand laat verwonderen over hoeveel bewondering jij voor die persoon hebt. We doen er alles aan om miljoenen mensen dat gevoel te geven en jouw mooie gebaar te delen.

Daarom pakken wij hier kort het podium. Want een echte surpriser is vast benieuwd wie hier zoveel energie insteken. En vooral waarom. Waarom we plezier halen uit duizenden miljoenen CARDS en BOXen inpakken. (No worries, je bent nog echt een early adopter)

Oh, ook heel handig, je kan hier meteen kijken wie je even mailt voor tips over een goed uitje, of creatieve hints. In alle gevallen zijn we je super dankbaar dat je zoveel interesse hebt in ons concept en wil helpen ons verhaal de wereld in te brengen.

Germain Miedema

Germain Miedema

Chief Surprise Officer & Founder

Founding enthousisasteling van Hintle. Heeft persoonlijk ruim 26 jaar ervaren hoe het is om geen hechte verbinding ervaren. Nu hij die kracht wel kent, heeft hij het meteen zijn mantra gemaakt. Want hoe vaak staan we in deze snelle wereld nog stil bij de mensen die er écht toe doen in ons leven? En daar legt hij zijn creatieve marketing skills en grote visies graag voor op tafel.

Glenn Bergmans

Glenn Bergmans

Strategic Surprise Advisor & Co-Founder

Met zijn ervaring in verschillende startups houdt hij het hele team scherp om ook op korte termijn goed te leveren. Want Glenn ziet maar al te graag dat meer mensen de tijd nemen voor een ‘slow en kwalitatief momentje samen’. Naast skills voor operations, brengt hij ook developer skills en een haast onovertroffe drang naar technische SEO briljantie mee. En hadden we het al gehad over zijn fijne gevoel voor sales?

Rik van Loenhout

Rik van Loenhout

Front-end Developer & Co-Founder

Als je technische hoogstandjes wil, dan staat Rik vooraan. Met zijn kennis op zowel front- als backend developing houdt hij onze Hintle beleving continu scherp. Daarnaast brengt hij ervaring mee vanuit Eventix en pushed hij ons om steeds die ‘overweldigende’ beleving te maken. Want ook Rik voelt dat hoe specialer iets is, hoe langer je er met iemand vol energie op terug kan kijken.

Dennis van Ravenstein

Dennis van Ravenstein

Business Developer & Co-Founder

Als event organisator weet hij als geen ander hoe mooi het is als een mooie herinnering ontstaat. Deze ogenschijnlijk rustige man stormt van binnen en met die energie dwingt hij ons het Hintle verhaal grootser naar buiten te brengen. Van sales strategie, tot pitch platform, tot heel diep in de uitvoering. Daarnaast tikt ie ook nog heel bescheiden zijn studie Industrieel Management af.

Klaar voor een verrassend gesprek?

Benieuwd hoe jij iemand in het geheim kan verrasssen? Of zet je ons liever aan het werk? Jij mag kiezen. Eén ding is zeker, we doen er alles aan het onvergetelijk te maken.

Maak een uitnodiging Contact