Whooo! Je eigen afbeeldingen als hints.

Naast toffe thema's, kan je nu ook je eigen afbeeldingen als hint gebruiken

Germain Miedema Germain Miedema 25 July 2019
Whooo! Je eigen afbeeldingen als hints.

Nog meer hype rondom je verrassing! Want onze nieuwe feature is hier: hints met als achtergrond jouw eigen plaatjes. Nu is de sky de limit. Ontdek onze toffe tips.

Vanaf nu maak je je hintpagina persoonlijker dan ooit. Want je kan nu zelf plaatjes als achtergrond instellen. Upload alles wat je creativiteit (en onze richtlijnen ; )) toelaten. Laat je photoshopkunsten gaan, of knip en plak met je favoriete photo app iets moois in elkaar. Geen photoshop? Canva is een gratis online tool. En als je zoekt op photo app in je app store, vind je vele apps waarmee je creatieve plaatjes kan maken.

Zo worden het plaatjes
Als het lukt, probeer er dan op te letten dat je plaatjes vierkant zijn. Dan komen ze het beste uit. En mocht je je genodigde niet te lang willen laten wachten zorg dat je afbeelding niet groter is dan 300kb. Meer mag wel. Maar hoe groter plaatje, hoe langer het duurt voor het wordt geladen.

Zo krijg je het beste resultaat voor je hints
1000x1000 pixels (vierkant)
max 300kb bestandsgrootte
jpg / png is allemaal toegestaan
Zorg voor een donkere achtergrond. De tekst is namelijk altijd wit.

Het is niet erg als je er niet aan de bestandsgrote, of het formaat voldoet. We centreren je foto altijd. Dus geen zorgen als je geen zin hebt om alles zelf op maat te maken!

Tips voor je foto hints:
Speel met details. Zoek bijvoorbeeld een foto van het uitje wat je gaat doen, en vergroot iets waardoor de ander het net niet kan raden.
Stuur je oog als een hint. Maar net genoeg ingezonden, dat de twijfel direct toeslaat. Doe dit wel wat later, als je je identiteit nog even geheim wil houden. De ander heeft vast ook social media.